Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Aszcendensek

Kos jeleaszcendens

Kos ascendens: Vállalkozó szellemu, energikus, ambiciózus, erős akaratú, nyughatatlan, sportos. Az ilyen ember lehet nagyon rámenős, tapintatlan is.

Külsőleg: sportos, karcsú test, markáns arcvonások
Bika jeleaszcendens

Bika ascendens: Szereti a kényelmet, nem szereti elsietni a dolgokat. Fontos számára a biztonság, állandóság. Lassú, állhatatos, nyugodt. Az életet testi és érzéki oldaláról közelíti meg.

Külsőleg: meleg pillantás, érzéki száj, közepes termet, rövid nyak
Ikrek jeleaszcendens

Ikrek ascendens: Nagyon intelligens, érdeklődő. Sokat jön-megy, képtelen egy helyben maradni. Szívesen köt kapcsolatokat, de gyorsan megy is tovább. Kissé szétszórt.

Külsőleg: érdeklődő tekintet, vékony, törékeny testalkat
Rák jeleaszcendens

Rák ascendens: Félénk, szelíd, érzékeny, jó fantáziájú, családias, gondoskodó, segítőkész. Álmodozó, szégyenlős, melankolikus. Hajlamos az önsajnálatra.

Külsőleg: álmodozó tekintet, kerek arc, sápadt
Oroszlán jeleaszcendens

Oroszlán ascendens: Nem annyira uralkodó mint az Oroszlán-Nap, de sok másban hasonló hozzá. Nagylelku, büszke, öntudatos, optimista. Melegszívű, kreatív. Néha azért hencegő, fennhéjázó.

Külsőleg: Öntudatos járás, kidüllesztett mellkas, nyílt tekintet, gyakran feltünően nagy sörény, göndör haj
Szűz jeleaszcendens

Szűz ascendens: Önálló, de azért jól alkalmazkodik. Zárkozottnak, félszegnek tűnik, de nem annyira konzervatív vagy maradi, mint a Szűz-Nap. Rendszerető, módszeres, kritikus és reális. Ügyel az egészségére, talán néha túlzásokba is esik. Túl elővigyázatos.

Külsőleg: Kis szem, kritikus tekintet, barna, vékonyszálú haj.
Mérleg jeleaszcendens

Mérleg ascendens: Nagyon ápolt, nyugodt, kedves. Törekszik a harmóniára. A stílusosságnak, a látszatnak nagy jelentőséget tulajdonít. Fontos számára a társasági élet, a barátkozás. Diplomatikus. Kerüli a konfliktusokat

Külsőleg: Finom, törékeny termetű. Elegáns megjelenésű. Szép arcvonás.
Skorpió jeleaszcendens

Skorpió ascendens: Az érzelmi szélsőségek embere. Hol szeret, hol gyűlöl. Támadva védekezik. Féltékeny hajlamú. Hajlamos a bosszúra, a gyulölködésre. Erős szuggesztív akarata van. Kiváló megfigyelő, kifürkészi mások hátsó szándékait, gondolatait. Általában érdekli a misztika.

Külsőleg: szúrós szemek, sötét, erősszálú haj, markáns orr, erős termet
Nyilas jeleaszcendens

Nyilas ascendens: Optimista, nyitott és lelkes. Érdeklik a magasabb ideálok, eszmék, vallások. Szeret utazni, tanulni. Talán kevésbé hajlamos a prédikációra, mint a Nyilas-Nap, de azért ő is túlbuzgó és mindig mindent jobban tud.

Külsőleg: Magas vagy erős termet, nyitott tekintet, magas homlok
Bak jeleaszcendens

Bak ascendens: Fegyelmezett, állhatatos. Konzervatív, kitartó, gyakorlatias, tartózkodó és hajlamos a pesszimizmusra. Nem futamodik meg a nehézségek elől. Szkeptikus, gyakran cinikus és elég bizalmatlan. Kemény és megkeseredett.

Külsőleg: sötét haj, csontos arc és szikár termet.
Vízöntő jeleaszcendens

Vizöntő ascendens: Független, nyitott, önálló, szabadságszereto, jó humorú, találékony. Kissé excentrikus. Büszke arra, hogy ő más és nem alkalmazkodik. Hiányzik belőle a kitartás.

Külsőleg: Laza stílus, ovális arc, éber tekintet.
Halak jeleaszcendens

Halak ascendens: Nagyon érzékeny. A Halak-ascendensnél fokozottabban megfigyelhető a művészetek, elsősorban zene iránti érdeklődés. Segítőkész, odaadó, beleérző, érdekli a misztika, hajlamos menekülni a valóság elől.

Külsőleg: Finom, lágy arcvonások, álmodozó tekintet, Estenként hajlamos a hízásra.

Vissza a lap tetejére >>