Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Házak

1.ház: Az Én háza. Hogyan muködik az Én a világban. A személyiség. A testfelépítés, a külso megjelenés, az önállóság, kezdeményezo-készség. Kos jelleg.
2.ház: Az anyagi javak háza, de mutatja az ember belso eroforrásait, a tehetségeit, képességeit is. A Bevételek- kiadások, a nyereség-veszteség háza még. Bika jelleg.
3.ház: Beszéd, iráskészség, kapcsolatteremtés a közvetlen környezetben. Mutatja, hogy az egyén hogy teremt kapcsolatokat. Jelöli még a testvért, az oldalági rokonságot, a gondolkodási módot és a rövid utakat. Ikrek jelleg.
4.ház: Család, otthon háza. Jelöli a korai traumatikus élményeket, a tudattalan dolgokat, amelyeket ebben az inkarnációban fel kell dolgozni. Otthonról szerzett képességeket. Mutatja még a karmát, az elozo életbol áthozott megoldásra váró feladatokat. Rák jelleg.
5.ház: Kreativítás háza. Jelöli még a saját gyermekkort vagy gyermeket, a játékot, a szerencsejátékot, a muvészi alkotókészséget, a szexualitást és mindent amibol energiát nyer az egyén, ami feltölti. Oroszlán jelleg.
6.ház: A Munka háza. Jelöl minden mindennapi tevékenységet, ami periodikusan ismétlodik az egyén életében, a mindennapi rutint. Kisebb betegségek, újra és újra kiújuló problémák, munkakörülmények. Szuz jelleg.
7.ház: A Másik ember háza. Projekciós ház. Az egyéntol legidegenebb, általa letagadt tulajdonságokat szimbolizáló planéták állnak itt, amelyet egy másik ember tükröz leginkább számára. Jelöli még a társat, a partnert. Mérleg jelleg.
8.ház: Az átalakulás háza. A növekvo problémák, válságok jelöloje. Valami meghal, újjásztületik. A megváltásra váró feladatok. Megváltozott tudatállapotok, halálközeli élmények, valakinek a kínzó hiánya, okkult praxis, önismereti utak, nagymutétek. Skorpió jelleg.
9.ház: Külföld, idegen nyelvek, kultúrák. Idoben és térben távollévo dolgok, vágyott értékek. Minden olyat jelöl, amit idealizál az egyén, ami elérhetetlen számára. Filozófia, vallás, magasabb szintu tanulmányok. Nyilas jelleg.
10.ház: A hivatás háza. Mutatja, hogy mi az egyén szerepe a társadalomban, a karriert, az elérheto dolgokat. Projekciós ház. A társadalom, a nyilvánosság háza. Önmegvalósítást mutató ház. Bak jelleg.
11.ház: A támogatók , barátok háza. Mutatja, hogy miért is vagyunk itt a világban, mi a dolgunk. A függés-függetlenedés háza. Vizönto jelleg.
12. ház: Áldozatvállalás, szolgálat háza. Titkos dolgokat, misztikus, ezoterikus ügyeket mutatja. A nyilvánosságtól elzárt területeket jelöli: börtön, bolondokháza, de az elvonulást is, a remeteséget.

Vissza a lap tetejére>>