Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Holisztikus asztrológia

Új Teljesség irányzat az asztrológiában

A holisztikus asztrológia több mint két évtizedes tapasztalat alapján alakult ki a nyugati és keleti asztrológiát egyaránt kedvelő asztrológusok körében. "Több szem többet lát"- több asztrológus és a többféle rendszer a pontosabb elemzéseket teszi lehetővé.

A holisztikus kifejezést már ugyan több helyen is használják az asztrológiában, de egyelore nem találtunk jobb nevet mely pontosabban leírná módszereinket. A holisztikus mellett nevezhetjük még teljesség asztrológiának vagy univerzális asztrológiának is.

Ez a módszer tiszteletben tartja a különféle asztrológiai rendszerek integritását és ügyesen használja azok erősségeit az adott problémák okainak meghatározásában és megszüntetésében.

A nyugati asztrológia irányzatai közül foleg a humanisztikus asztrológiát, a keleti asztrológiából pedig Maharshi Parashara jyotish módszerét alkalmazzuk.

Az asztrológián kívül, alkalmazunk és tanítunk még egyéb számunkra fontos, vagy a környezetünkben megtalálható módszert is: számmisztikát, tarot-kártyajóslást, auralátást, ájurvéda életmód-tanácsadást, stb. Asztrológusaink többféle ősi természetgyógyászati eljárással, drágakövekkel, meditációs és stressz-csökkentő / személyiségfejlesztő módszerekkel és egyéb kisegítő eszközökkel segítenek megoldani a problémákat.

Egy másik fontos tényező a holisztikus asztrológiában, hogy itt a legnagyobb hangsúlyt a tudatosságra helyeztük és nem csak a szokásos bolygó, jegyek, házak, stb. szimbolikájának elemzésére. Asztrológusaink, és tanácsadóink azzal, hogy gyakorolják és tanítják a tudatosság és a befogadás legkülönfélébb technikáit, megteremtik azt a légkört melyben az eddigieknél sokkal pontosabb az elemzés.

Egy-egy személyes konzultáció segítheti az egyént a saját lelki békéjének és harmóniájának visszaállításában. Gyakori tapasztalat, hogy a legjobb eredmények a személyes tanácsadásnál vannak.