Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Nap az Állatövi Jegyekben

A Nap asztrológiai jeleA Kos asztrológiai jele

A Nap a Kosban: Központi törekvése a saját egyéniségének, akaratának érvényesítése. Jellemzoi az aktivitás, a határozott fellépés, a versenyszellem és a türelmetlenség. Spontán, impulzív. Néha meggondolatlanul cselekszik és hajlamos másokat megsérteni.

A Nap asztrológiai jeleA Bika asztrológiai jele

A Nap a Bikában: A Bika büszke tulajdonára, a saját stabilitására és józan racionális eszére. Megbízható, gyakorlatias, tárasági ember, aki szereti a fizikai élvezeteket: finom ételt, italt és az érzéki örömöket. Nagyon kényelmes, gyakran lusta. Fontos számára a biztonság és az állandóság, ezért nehezére esik újítani, változtatni a már jól bevált régi dolgokon.

A Nap asztrológiai jeleAz Ikrek asztrológiai jele

A Nap az Ikrekben: Az Ikrek a sokoldalúság jegye. Minden érdekli, állandó kíváncsiság futi. O az információk közvetítoje. Egyéniségének leginkább szóbeli kifejezésre, kommunikációra van szüksége. Jön-megy, könnyen teremt kapcsolatokat, minden témához hozzá tud szólni, de olykor kiderül, hogy tudása felszínes. A mély lelki beszélgetéseket, ha teheti, elkerüli. Nagyon okos. Az intellektuális képességeirol szeret pozitív visszajelzéseket kapni. Sok mindenbe belekezd, de figyelme gyakran túl sok felé irányul, ezért nem mindent tud befejezni.

A Nap asztrológiai jeleA Rák asztrológiai jele

A Nap a Rákban: A Rák leginkább a családjában érzi jól magát, ami igazi védettséget nyújt neki. Ezért nagyon kötodik, ragaszkodik a családjához. Mély érzelmekre képes. Szívesen gondoskodik másokról, mindig kész segíteni. A legsebezhetobb karakter. Sokszor kihasználják önzetlenségét. Az a típus, aki sokáig nyel, ha bántják , nem szól, aztán valami kis dolognál kiborul. Ettol megkönnyebbül, de késobb buntudata van. Másokat érzelmi zsarolással tart kontroll alatt. A sírást eszközként használja céljai eléréséhez.

A Nap asztrológiai jeleAz Oroszlán asztrológiai jele

A Nap az Oroszlánban: Az Oroszlán magabiztosan, bátran tekint a világra. Sugárzó életörömmel cselekszik, amivel másokat is ösztönöz, bátorít. Jó drámai érzéke van. Tudja hogyan tud a legjobban hatni. Igazi királyi fellépése van. Fontos számára, hogy nagyvonalúságát elismerjék. Kituno szervezoés nagyon kreatív. Határozottan, optimistán cselekszik, de csak a nagyszabású dolgok érdeklik. Vannak feladatok, amelyeket méltatlannak érez. Számára természetes, hogy a világ kiszolgálja. Az életet játéknak tekinti. Érzo szívu, igazságos és jóindulatú. Hajlamos azonban az öntetszelgésre, önteltségre és hencegésre.

A Nap asztrológiai jeleA Szűz asztrológiai jele

A Nap a Szűzben: A Szuz a részletek embere. Leginkább olyan feladatokat vállal el, ahol szolgálhat. Nagyon alkalmazkodó, alapos, figyelme minden részletre kiterjed. Minden hibát azonnal észrevesz. Saját magában is, ezért hajlamos az önhibáztatásra, az önbizalomhiányra. Visszahúzódó, bizalmatlan, szorongó. Mivel mindentol fél, elore szereti bebiztosítani magát. Folyamatosan mindenben tökéletességre törekszik Rendmániás, szorszálhasogató.

A Nap asztrológiai jeleA Mérleg asztrológiai jele

A Nap a Mérlegben: A Mérleg központi törekvése a harmónia megvalósítása és megtartása. Ennek érdekében mindenre képes. Mivel a másik ember számára életfontosságú, mert csak a másik tükrében tudja önmagát megtalálni, ezért állandóan meg akar felelni másoknak. Egyébként jó érzékkel ki is találja mások szándékait, érzelmeit, céljait és igyekszik ezek függvényében kedvesen, diplomatikusan reagálni. Kerüli a konfliktusokat. Fontos számára a visszaigazolás. Szeret másokat szórakoztatni, remek barát. Bájos, szereti a flörtöket. Jó társalgó. Kifinomult érzéke van a szépséghez. A döntésekben azonban sokat tétovázik, gyakran döntésképtelen.

A Nap asztrológiai jeleA Skorpió asztrológiai jele

A Nap a Skorpióban: A Skorpió irtózik a középszeruségtol. Nem szereti a középutat. Számára minden fekete vagy fehér. Vagy teljesen elkötelezi magát, vagy sehogy. Életét igyekszik nagy intenzivitással élni. Keresi a szenvedélyes, mély élettapasztalatokat. Kutatói vágya megszállottan hajtja minden társadalmi tabun át. Nagy lelkiereje van, amelyet mások gyógyítására is tud fordítani, de kényszeríto is lehet másra nézve. Szívós, kitartó, éles eszu és folyton keresi a végso igazságot. Érdekli a mágia, az okkultizmus. Hatalomvágy hajtja. Kegyetlen, bosszúálló is tud lenni.

A Nap asztrológiai jeleA Nyilas asztrológiai jele

A Nap a Nyilasban: A Nyilas az ideák, az eszmék embere. A dolgok értelmét keresi, és azért, hogy meg tudja találni, folyamatosan képzi, fejleszti önmagát. Nagy az igazságérzete. Lendületes, nagyléptéku, szereti a szabadságot. Nem bírja, ha korlátozni akarják. Új horizontokat keres, ezért gyakran utazik. Vonzzák a távoli tájak, idegen kultúrák. Joviális, nagyvonalú ember. Szeret magasabb rendu ügyek szolgálatába állni. Lelkesít másokat is, de elofordulhat, hogy papol., hogy úgy érzi, hogy tévedhetetlen, csak neki van igaza és arrogánssá válik.

A Nap asztrológiai jeleA Bak asztrológiai jele

A Nap a Bakban: A Bakra jellemzo a kötelességtudat, a fegyelem, a kitartás, a következetesség. Mindenek elott fontosnak tartja a törvény, a szabályok, a rend tiszteletben tartását. Célja, hogy minél tökéletesebben beépüljön a társadalmi struktúrába. Nagy benne a teljesítménydrukk. Néha mereven ragaszkodik a régi bevált mintákhoz. Nagyon szorgalmas, megbízható, szívós és józan. Látszólag nincsenek érzelmei, de belül gazdag lelki életet él. Huséges típus. Zárkózott, idonként melankolikus.

A Nap asztrológiai jeleA Vízöntő asztrológiai jele

A Nap a Vízöntoben: A Vízönto a nagy újító. Keresi az újdonságot. Megdönti a régi értékeket és újakkal helyettesíti oket. A "szabadság, egyenloség, testvériség " mind vízönto-kori eszmék. A Vízönto a meglepetések embere. Gyakran kiszámíthatatlan. Nehezen tud beilleszkedni, vagy magát másoknak alárendelni, mert folyton függetlenségre törekszik. Irtózik a kötöttségektol, lázadozó. Érzelmileg huvös, különc. Erossége, hogy felülrol képes tekinteni a dolgokra, vagyis objektív tud lenni így könnyen támadnak zseniális újszeru ötletei.

A Nap asztrológiai jeleA Halak asztrológiai jele

A Nap a Halakban: A Halak álmodozó ember, akit vonzzanak a misztikus, transzcendens tapasztalatok. Mivel az anyagi világ értékei nem jelentenek neki sokat, nagy áldozatokra, önzetlen segítségnyújtásra képes. Empatikus és fokozottan érzékeny. Nagyon vágyik az egységélményre. Gyakran menekül a fizikai valóságtól, fel szeretne oldódni. Ebben segítségére lehetnek akár az alkohol vagy a drogok is. Finom érzésu, szolgálatkész, intuitív. Nagyon befolyásolható és naiv tud lenni. Jellemzo rá, hogy sajnálatra méltó áldozattá, mártírrá teszi magát. Hangulatember, menekül a konfliktusok elol. Zavaros és elofordul, hogy nem egyenes.

Vissza a lap tetejére>>