Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Kiss Éva Grafológus ajánlása: "Dragan egy segítő, aki nem csupán elemez múltat, jelent és jövőt"

"Dragan már első ránézésre sem egy "hétköznapi" figura. A mosolygós arc közepén egy olyan kék szempár virít, amin érzem, hogy a vesémbe lát. Én, az óvatos, magamat nem szívesen kiadó jellem, kicsit berezelek attól, hogy valaki most átveszi az irányítást és meglátja az eltitkolt gyengeségeimet.
Az elemzés elkezdődik, és a számítógép előtt ülő Dragan egy papírra valami sormintát ikszelget hatalmas lendülettel, nagyon profinak tűnik, közben elemzem magamban a kézírásának vonalvezetését, a nyomatékát. mert hát grafológusként nem tudok kibújni a bőrömből és különben is, amíg én elemzem őt, addig nem félek, mert nálam az irányítás.
.és akkor hirtelen nagyon meglepődöm, mert Dragan nem jellemezni kezd engem, nem osztja az észt rólam, ahogy ezt ilyenkor szokás, hanem kérdez. Nyíltan, egyenesen, drasztikusan, az arcomba nyomja a kérdést, kérdez az apámról, aki már meghalt.
.és érzem, hogy olyan energiaburok alakul ki hirtelen körülöttünk, amiben biztonságban vagyok, amiben végtelen nyugalom van, erős vagyok és már nem félek attól, hogy kiszolgáltassam magam, a lényem lényegét, magját, a múltam, a jelenem és a jövőm.
A gyengeségeim, a titkaim kimondja, feltárja, ezzel felszabadít ezek terhe alól. Az erősségeimet is kiemeli, ezzel megerősíti az önbizalmam, energiával tölt fel.
Nem mondja meg, hogy mit kell tennem, vagy mit nem, mégis úgy érzem, hogy egy olyan hatalmas zsáknyi útravalót ad, amiből még jó ideig elmazsolázgathatok.
Egy-egy mondata még hetekkel később is eszembe jut, a fülemben cseng. Ilyenkor megállok egy percre, elgondolkodom rajta, majd teszem tovább a dolgom. "

"Dragan olyan segítő, aki nem csupán elemez múltat, jelent és jövőt. Az asztrológiai elemzés csak egy eszköz, egy kellék ahhoz, hogy beinvitáljuk Őt lényünk magjába. Olyan erős bizalmi légkört képes teremteni, amiben nem félünk megnyílni és szembenézni a félelmeinkkel, fájdalmainkkal. Ezáltal szabadítva fel önmagunkatazok terhei alól. Kiemeli erősségeinket, ezzel táplálja az önmagunkba vetett bizalmat, hitet és erőt. A vele való találkozás a tóba dobott kő élménye, mely körül még sokáig gyűrűznek a hullámok. Atőle kapott útravaló és energia még hetekkel, hónapokkal később is dolgozik bennünk. "

Kiss Éva, Grafológus