Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Kedves, mosolygós, közvetlen, mintha nem is először járnék nála

"Dragannál jártam.
Igen, ez egy emlékezetes nap lesz. Sokáig készültem rá - majdnem egy évig - hogy egyáltalán bejelentkezzem hozzá. Én ugyanis Bika szülött vagyok, s nagyon jellemző rám a földhözragadtság, bár vonz a misztikum is, de azért mégis erősebb az anyagi, kézzel fogható világ hatalma. 
Úgy gondoltam Dragan egy teljesen más világban él, titokzatos lesz, ködös megfogalmazásokkal, szakszavakkal, amit majd úgy fogok értelmezni ahogy nekem jól esik.
De nem.
Szép növényekkel tarkított csendes, nyugodt helyen él, kellemes nappalijában csak néhány tárgy emlékeztet arra, ki is Ő valójában. Kedves, mosolygós, közvetlen, mintha nem is először járnék nála.
Néhány adatot kérdez, bepötyögi laptopjába, papírt vesz elő, téglalapot rajzol rá, aztán megtölti mindenféle ábrákkal, és már mindent tud is rólam. Csak ontja az információkat, melyek zavarba ejtően egyeznek saját magammal.
És mindezt kedvesen, mosolygósan, érthetően. Itt nincs félrebeszélés, megmagyarázás, itt tények hosszú sora van az elmúlt életekről, melyek miatt vagyok olyan, amilyen. A bolygók állásáról, melyek miatt vagyok ott és olyan helyzetben ahol most vagyok...
Több mint 2 órán keresztül beszélt, elemzett olyan információ áradatban, hogy még jegyzetelni sem volt időm.
És még lett volna hozzá kedvem, csak az elmének is kell időt hagyni az értelmezéshez, a feldolgozáshoz, saját magam valóságához...
Jó volt. Érdekes volt, és a feltárulkozás ellenére megnyugtató. Mert először úgy éreztem magam mint béka a műtőasztalon: semmit nem tudtam takargatni, felboncoltak, mindent láttak, hallottak, érzékeltek a legutolsó gondolatig, mindezt mégis természetesen, nagy tapasztalattal, érezve a biztos tudást, profizmust, és nem utolsó sorban a segítő készséget.
Mert kérdéseimre válasz is érkezett: lehetséges utakat kijelölő, irányt mutató. Amin el lehet gondolkodni...most ezt teszem.
Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 
Én máskor is elmegyek! 
Köszönöm hogy ott lehettem!"

L. Gabriella

2012. aug 28.