Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Számomra ez hatalmas segítség és útmutatás volt

"A visszajelzést egy kicsit kiegészíteném.
El kellett telnie ennek a pár hétnek, hogy beinduljanak a folyamatok.... :-)
Azokat a kérdéseket tetted fel nekem akkor, amikre válaszolva nagyon sok mindenre rájöttem. Amiről eddig nem voltam tudatos. (Amikor kérdezted vagy kimondtál bizonyos dolgokat, nem is értettem, hogy pontosan mit akarsz ezzel mondani.) Nagy fájdalom, de ugyanakkor hatalmas boldogság volt felismerni azokat a pillanatokat, amik ahhoz vezettek, hogy ilyen nagyon önbizalomhiány alakult ki nálam. Karmikusan már hordoztam ezt magamban, anyukám is ugyanezt hordozta és adta át nekem. De azután, hogy tudatossá vált bennem - hála az általad közvetített kérdéseknek - elkezdtünk dolgozni ezen, kimondani, megbeszélni, és folytatni fogjuk, hiszen nagyon sok eleme van még feltáratlanul. Látom magamon a felszabadulást a nyomasztó megfelelési kényszer alól, már látom, hogy mit kell tennem, hogy ezt feloldjam, kioldjam, ha lehet a szüleimből is, hiszen ők is ettől szenvednek. A tudatosítás és a blokkok kioldása hosszú folyamat.
Számomra ez hatalmas segítség és útmutatás volt.

Nagyon köszönöm."

Zsuzsi