Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Minden évben a születésnapomon felkeresem az asztrológusomat

"Minden évben a születésnapomon felkeresem az asztrológusomat, mert szeretném tudni a következő évben mi vár rám. Már negyedik éve járok ide. Kíváncsi ember vagyok és ezért szeretném tudni, hogy a következő évben hogy fog várhatóan alakulni mind a magánéletem, családom, munkám tekintetében az életem.
Köszönöm Katinak, hogy minden évben segít helyes mederben tartani. Nagyon sokszor rávilágít olyan dolgokra, amelyeket tudat alatt én is érzek, tudok, de nem merem még magam előtt sem felvállalni, de ő segít nekem ezeket a dolgokat elfogadni.  Üdvözlettel:

Denke Petra"