Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Sokkal több segítséget kaptam tőled, mint gondoltam volna

Kedves Dragan!
Segitségért mentem hozzád; azt vártam, hogy magyarázatokat kapjak a nehéz helyzetem miértjére. Sokkal több segítséget kaptam tőled, mint gondoltam volna. Majdnem két hét telt el azóta, hogy elkészítetted a horoszkópomat, és beszélgettünk. Választ kaptam a miért-re, és most sokkal könnyebb. Most egy feladatot látok, nem nehéz helyzetet. Úgy érzem, hogy nagyot löktél rajtam, megvilágítottál több mindent is, amit szem előtt fogok tartani. Köszönöm szépen az olvasnivalókat, amiket küldtél, és a jógagyakorlatokat is. Több könyvet is beszereztem már, és bár csak a metrón tudok olvasni, de olvasom folyamatosan. Ezekért külön köszönet! A könyvek, és a tőled hallottak kiegészítik egymást - úgy értem, hogy mint amikor leesik a tantusz - olvasok valamit, és megértem, hogy "Ahááá, erről beszélt Dragan", vagy a könyv egy-egy gondolatát jobban megértem, mert eszembe jut, hogy miről is beszéltél. Köszönöm!
Szeretettel:

Gabi