Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

van már olyan ami szó szerint be jött

Kedves Dragan!
Én először 2011-ben jártam nálad, bizony fájdalommal teli állapotomban, nehéz volt feldolgoznom hogy elődeink cselekedeteiért, mi az utódok fizetünk, sőt egy rendellenességgel született gyermek eleve egy kemény sorsot vállalt, s bele kell törődni, hogy az úton végig kell menni, van már olyan ami szó szerint be jött, s már azóta, háromszor is voltam nálad, sőt Katinál is de pokolian nehéz út, te mindenben tudásod legjavát adva támogatsz. A hoponoponó könyv nagyon sokat segít, Kati teremtése is, még is úgy érzem, miután egy gyermekről van szó, nehéz megbirkóznom a magam formálásával. Bizonyára találkozunk még, mert ez nem egy egyszerű történet! Kívánom hogy jó egészségben még sok-sok embernek tudj-tudjatok segíteni!!!! Szeretettel:

Gomez Marcsi