Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

rávilágított, hogy milyen vagyok valójában, mi a feladatom, és milyen utat kell bejárnom, hogy az életem a legjobban alakuljon

“2005-ben kértem meg Dragant, hogy készítse el a horoszkópomat. Szerintem alapos és profi munkát végzett, rávilágított, hogy milyen vagyok valójában, mi a feladatom, és milyen utat kell bejárnom, hogy az életem a legjobban alakuljon. Végig jegyzeteltem, mindent leírtam, majd szépen elraktam, és három év múlva elővettem. Ha már 2005-ben felfogtam volna a tanácsokat, és cselekedtem volna, a változásnak, amiken még csak most megyek keresztül, a gyümölcsét már learathatnám.

Én azt ajánlom mindenkinek, hogy nagyon figyeljen, írjon le mindent, gondolkodjon el, és minél hamarabb ültesse át a mindennapi életébe! A változás hihetetlen lesz!”

Makai Mónika - Étteremvezető helyettes