Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

a dolgok, élethelyzetek mélyebb értelmét is meg tudja mondani

“Több mint tíz évvel ezelőtt találkoztam először Drágival, amikor kidolgozta és elmagyarázta a horoszkópomat, majd nem sokkal azután a gyerekeimét is. El voltam ámulva menyi pontos adatot tudott mondani az elemzésében az addigi életűnkről, hiszen egyáltalán nem ismertük egymást. Azután, kiderült idővel, hogy a jövőnkre vonatkozó mondanivalója is beigazolódott. De, nem csak ez a lényeges értéke a Drági elemzéseinek. Nagy tudásának, tapasztalatának és csodálatos ráérzésének köszönhetően, a dolgok, élethelyzetek mélyebb értelmét is meg tudja mondani, amikből az ember jobban megismeri önmagát, életfeladatát, a környezetével való kapcsolatát.

Nagyon köszönőm a segítséget, amit tőle kaptunk a védikus asztrológiai konzultációkon keresztül, immár harmadszor. Remélem, még sokáig fordulhatunk hozzá, különösen a nehéz élethelyzeteinkben.

Tisztelettel és szeretettel”

Neda és családja