Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Bognár Zsuzsanna ajánlása: „MINDENT aprólékosan precízen elmondott… olyan dolgokat is, amiket csak én, egyedül én tudhattam”

Pár szóban  Drági… Elnézést a megszólításért, mi őt így ismerjük. Drági igen nagy tudású asztrológus hírében áll nem csak szülővárosunkban Zentán, hanem immár  Magyarország és Európa szerte is.  Nekem az első horoszkóp elemzést 16 eves koromban készítette /készítettek barátjával Sőregi Ottóval.  Mit mondjak?... azóta szépen sorban szinte óramű pontossággal minden úgy történik. Néha bele is borzongok, amikor eszembe jut, hogy hát tényleg ezt a fiúk még 16 éves koromban megmondták…:-)

Azóta eltelt jó néhány év… hosszú évekig nem álltunk kapcsolatban… háború… nehézségek… ki  erre került ki arra… Én Londonban kötöttem ki hat évvel ezelőtt,és gondoltam mielőtt belekezdek a vállalkozásom bővítésébe, tanácskozok immár a személyi asztrológusommal,  mi a véleménye,hogy mikor mi várható… hogyan időzítsem a lépéseket…..

Az ereimbe fagyott a vér, amikor elkezdte az elemzést! Az a jó pár év alatt míg nem beszéltünk, a tudása,  a szakértelme akkora fejlődésen ment át, hogy szinte megijedtem! A legbensőbb dolgokat a legkisebb változásokat és érzéseket, vágyaimat… szüleimmel, gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat… MINDENT aprólékosan precízen elmondott… olyan dolgokat is, amiket csak én,  egyedül  én tudhattam… nagyon sokat segített!!!!  A lányommal és anyámmal való nehézségeket megérteni és a kapcsolatunkat jobbá tenni.  Az igazi (azért mondom, hogy igazi, mert az előző házasságom nem éppen úgy sikerült, ahogy szerettem volna) páromat még 16 éves koromban látták, hogy 43/44 éves koromban fogom megtálalni… és hogy +/- elég nagy lesz köztünk a korkülönbség. Nem is kell mondanom, hogy azóta (43eves korom óta) boldog párkapcsolatban élek!

Az üzleti es anyagi dolgaimmal kapcsolatosan is minden pontosan úgy alakul, ahogy az elemzés alapján várható volt… ha éppen rossz vagy nem kedvező időszak előtt állok, akkor Drági segít tanácsokkal, különböző szakirodalommal, könyvekkel, tréningekkel, amivel a magam malmára hajthatom a vizet még a rossz fényszög esetén is!!!

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni a saját életét, jobbá tenni azt, megszépíteni kapcsolatait a családjával, környezetével , jól es jómódban szeretne élni. Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ vagy tanácsot tőle.

 KÖSZÖNÖM SZÉPEN DRÁGI

Bognár Zsuzsanna (Zsozsó)

tulajdonos - Zsozsó Dressmakers London

2012. nov 18.