Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Holisztikus Asztro-coaching: asztrológiai tanácsadás megoldásokkal

Ez egy hatékony módszer mely egy személyes találkozó keretein belül a holisztikus indiai asztrológia segítségével feltérképezi a probléma okait segít azokat megérteni és feldolgozni majd a lehetséges megoldásokból segít kiválasztani a leghatékonyabbat.

Ha problémákkal küzdesz, úgy érzed elakadtál, párkapcsolati, anyagi, netán visszatérő egészségi gondjaid vannak vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy arra milyen irányokat vehet fel az életed hívjál a : +36302965250-es mobilszámon (Dragan) vagy írj ide: kedves(kukac)khalsa.com és megbeszéljük a részleteket.