Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Kertai István - Kvízmester ajánlásával: "Szkeptikusok nyugalmával fogadtam"

Keltai István - kvízmester"Dragan talán tavalyelőtt nyáron készítette el a horoszkópomat, amit a szkeptikusok nyugalmával fogadtam. Azt mondta, hogy úgy is alakulhat (de semmi sem biztos, hisz minden rajtam múlik), hogy elveszítem az állásomat. Nos, úgy is lett. Azt követően azt mondta, hogy 1-2 évig próbálkozom majd mindenfélével. Nos, így is van, így teszek éppen. És végül azt mondta, hogy 2018-ban véget ér a próbálkozások kora és ismét fix állásom lesz. Ma, amikor írom ezeket a sorokat, 2017 júliusában, ki tudja megmondani, hogy így lesz-e. De nem lennék igazi Kvízmester ??, ha nem adnék lehetőséget mindenkinek egy kis tippelésre. Vajon igaz vagy hamis lesz-e az utolsó állítás? Jövőre minden kiderül, reméljük minden értelemben... Addig is jó tippelést!"

Kertai István

2017. júl 17.