Hibaüzenet

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 6595 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/customers/vh-71692/web/home/asztroinfo.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

ha bizonytalan vagy és keresed az utad

"Dragan asztrológiai elemzése rendkívül pontosan tárja fel a személyiségünk mélyebb rétegeit is. Ha bizonytalan vagy és keresed az utad, mindenképpen érdemes elmenni hozzá. Nem határozza meg mit tegyél, de segít rálátni azokra a dolgokra felülről, melyekbe te még bele vagy süllyedve. Mint egy jó barát. A jó barát pedig őszinte, megmondja azt is, amivel szembe kell nézned, még ha az egódnak ez nem is esik olyan jól. Ha szeretnéd összerakni életed kirakósát, ő biztosan tud neked segíteni, hogy helyükre kerüljenek a darabkák.

Kőhegyi Károly sportoktató - Elsőfokozatú Arkloki tanító

2012. aug 09.